Fri frakt ikon

Gratis frakt På ordrer over 1000,-

Om MinBesteVenn

Gi din firbente venn et sunt, langt og lykkelig liv!

 MinBesteVenn er et familie eid selskap som ble startet i 1989 med navnet «Norske Zoo og Frø». Vi bestemte vi oss for å slutte med «Frø» delen og ville fokusere 100% på dyr og utstyr. Da endret vi navn til MinBesteVenn. Vi har i dag over 30 års erfaring innenfor zoo bransjen. Som faghandel står det oss hjerte nært å gi dere som kunde den beste hjelper, og ikke minst de beste produktene. 

Hos oss er du vår gjest – Det er en stor glede hver gang vi kan bidra til at du og dit dyr får den optimale hjelpen fra oss. Vår visjon er å være den ledende kvalitetsbutikken som bidrar til god dyrevelferd.

Vi har en misjon om at vår kunnskap om kvalitetsprodukter skal gi din beste venn en optimal livskvalitet. Vi skal være innovatører innen vårt område. Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgte. Merkevarene vi fører innen ernæring er de vi mener er best på markedet.

Vi er stolte av alle våre selgere og samarbeidspartnere. Vi har god fagkunnskap, og vil alltid gjøre vårt ytterste for at du og din beste venn skal bli mer enn fornøyd. Service er et topp fokusområdet hos våre dyktige selgere!