fri frakt ikon

Gratis frakt På ordrer over 1000,-

Min Beste Venn er Norges 3 største butikk innen salg av utstyr til vår beste venner, det er vi stolte av!

Historikken omkring vårt selskap.
Norske Zoo&Frø ble etablert i 1989. Kirsten Cappelen Smith ble ansatt som Daglig Leder.
Styret besluttet at vi ønsket å satse på våre Senterbutikker; Lagunen Storsenter, Åsane Storsenter og Oasen Senter. November 2011 åpnet vi en ny flott butikk på Geilo.

Året 2005 endret vi navn til MinBesteVenn, vi satt ny kurs og fikk 2 hovedsatsnings områder. Hund og Katt. Vi fører også et fullsortiment innen Gnager, Akvariestikk og fugl. Vi har hatt stor suksess med denne kursendringen.

I dag er vi en solid bedrift med 20 ansatte. MinBesteVenn har opparbeidet seg et sertifikat AAA+ som kun 8% av Norges bedrifter kan dele med oss. Det dokumenterer at MinBesteVenn har en sunn og stabil økonomi.
Vi i MinBesteVenn er selvsagt stolte av den statusen.

MinBesteVenn har topp prioritet på at kvalitet er i fokus. Vi skal være innovatører innen vårt område.Dette gjennspeiler seg i hvem vi velger som sammarbeidspartnere.

 

Våre Selgere er MinBesteVenn sin viktigste ressurs, hos oss har vi en målsettning om å videreutvikle våre selgere. Innen ernæring hund og katt skal vi årlig gjennomføre 4-6 kurs, akvariestikk 2 kurs, gnager 1 kurs. I tillegg til dette har vi 4-6 kurs med våre utstyrsleverandører og veterinærer som vi jobber tett sammen med.
På toppen av dette er vi selvsagt sterkt representert på alle aktuelle messer som arrangeres både nasjonalt og internasjonalt.

Hos MinBesteVenn er kundene våre våre gjester – Og det er en stor glede for oss selgere hver gang vi kan bidra til at eier og dyr får den optimale rådgivingen fra oss.
Vår målsetting er at våre kunder alltid skal føle seg ivaretatt og møte kvalifiserte selgere hos MinBesteVenn, ikke minst føle tryggheten gjennom vår kunnskap.

Vårt forbedringspotensiale er avhengig av dine synspunkter; vi er alltid beredt på å motta tilbakemeldinger:-))